Allify Consulting

Üzletfejlesztési tanácsadó és 

üzleti mediátor 

széles szakmai együttműködési partnerhálóval.

Varga Ágnes vagyok, üzletfejlesztési tanácsadó és üzleti mediátor.

Gazdaságdiplomáciai, KKV és nagyvállalati üzleti tapasztalat, külföldön eltöltött tíz év és széles szakmai kapcsolatrendszer. 

Tapasztalataim ötvözése a folyamatos fejlődéssel és partnereim szerteágazó szaktudásával a záloga annak, hogy a hozzám forduló cégek és vezetőik számára a legoptimálisabb üzleti megoldásokat dolgozzam ki. 

Hosszú vitába lehetne bonyolódni arról, hogy eddigi munkám során melyik terület volt jobb a másiknál, de a helyzet az, hogy mindnek volt pro és kontra oldala. 

Cserébe viszont minden eddigi munkahelyen, ügyfélnél vagy projektben szereztem új tudást, tapasztalatot, magamévá tettem új személyes és üzleti értékeket, amelyeket ma összesítve használok fel mások segítségére.

Amihez pedig én nem értek, ahhoz értenek a partnereim. 🙂  

Az Allify Consulting egyesít minden tapasztalatot, szaktudást és kapcsolati hálót, amelyet eddig gyűjtöttem. Így az ügyfeleimnek is olyan hatékonyan tudok segíteni, mintha csak magamnak dolgoznék.

Varga Ágnes

Gazdaságdiplomácia:

Magyarország bilaterális és multilaterális gazdasági kapcsolataival foglalkoztam, elsősorban a FÁK térség országainak vonatkozásában.

Üzleti élet:

Vagyok olyan szerencsés, hogy mikrovállalkozási, KKV és nagyvállalati szinteken, sőt még a nemzetközi startup ökoszisztémában is sikerült elméleti és gyakorlati tapasztalatot szereznem – főként stratégiai, üzletviteli, marketing és szolgáltatási területeken. 

MSc. Nemzetközi kereskedelem és marketing (Moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Intézete, MGIMO)

Közigazgatási szakvizsga

Vezetőképző és integritásmenedzsment tréningek

Kulturális rendezvényszervező OKJ (Prestige Oktatásszervező Stúdió)

Mediátor képzés (KEMI) – Közvetítői igazolvány száma: K001371

Nyelvtudás: angol (tárgyalási) és orosz (tárgyalási).

Mivel mindig is nemzetközi területen éltem, tanultam és dolgoztam, a magyar határokon túlmutató projektekben ugyanúgy otthon érzem magam, mint a hazai piacon. 

Az üzleti élet ma már inkább business life, így az üzletfejlesztés és az együttműködés sem áll meg a határon. 

Épp, ahogyan én és ügyfeleim sem.

Allify Blog

Üzletfejlesztés és együttműködés

A megoldás kulcsa. Keressük meg együtt.