Impresszum

Az Allify-Consulting.hu minden oldala és szöveges tartalma szerzői joggal védett. Másolása vagy átvétele kizárólag a honlap tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlap tulajdonosa:

Név: Varga Ágnes e.v.

Székhely: 1043 Budapest, Kassai utca 21.

Értesítési és iroda cím: 1064 Budapest, Szondi utca 51/B 4. emelet 407.

E-mail cím: info@allify-consulting.hu, agnes@allify-consulting.hu

Telefon: +3630 665 9122

EVNY szám: 50452488

Adószám: 67588576-1-41

Közvetítői (mediáció) igazolvány száma: K001371

Tárhelyszolgáltató: Sybell Informatika Kft. 

Tárhelyszolgáltató székhelye: 1158 Budapest, Késmárk u. 7/B 2. em. 206. 

Tárhelyszolgáltató weboldala: www.sybell.hu 

A weboldal és annak tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, beleértve a blogcikkek tartalmait is. A weboldal teljes tartalmával kapcsolatos minden jog gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult. Amennyiben a weboldal bármely tartalmát szeretné felhasználni, az info@allify-consulting.hu e-mail címen kérhet előzetes írásos engedélyt. 

A látogatók a www.allify-consulting.hu weboldalt kizárólag saját felelősségükre használhatják. A weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget semmiféle üzleti tanács végrehajtásáért, amennyiben azt a látogató az ő részvétele, illetve felügyelete nélkül hajtotta végre. 

A jelen weboldalon található, külső weboldalakra mutató linkekre való átnavigálás esetére a weboldal tulajdonosa kijelenti, hogy nem felelős más weboldalak adatkezelési és titoktartási szabályaiért, sem más weboldalak tartalmáért vagy azok változásáért. 

A weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon található bármely tartalmat, információt előzetes bejelentés nélkül megváltoztasson.