Allify Partnerek

Együttműködve mind hatékonyabbak vagyunk.

A szakértői együttműködés egy óriási puzzle

Mindenki jó valamiben, lehet kiemelkedő valamiben, de manapság már senki nem lehet minden egyes területen tökéletes és up-to-date szakértő. 

A tanácsadási folyamatok és a mediáció során is előfordul, hogy olyan témában kell elmélyülni, amelyhez az adott területen rutinos, profi szakember bevonására van szükség. 

A különböző területeken szerzett szaktudás és tapasztalatok ötvözése alapvető bármely stratégiai folyamat során. Ez ismerős lehet, ha indítottál vállalkozást, szerveztél rendezvényt vagy terveztél már lényegében bármit. 

Büszkén mutatom be legjobb, leghozzáértőbb szakmai partnereimet (a teljesség igénye nélkül).

SZAKÉRTŐK

Biró György

Biró György - ipari automatizálás, külpiacok

Több mint 17 éve foglalkozom ipari automatizálással, Európában és Ázsiában. Az üzletfejlesztés technológiai arca az én területem, azaz, hogy mit érdemes használni és mit nem ahhoz, hogy a cég sikeresebb és nyereségesebb legyen. A lehetőségek egészen széles skálán mozoghatnak a meglévő, de nem használt eszközök bevonásától a teljesen új rendszerek, platformok bevezetéséig. Másik kiemelt területem a mérnöki külpiaci fejlesztés, piacazonosítás és tervezés. Hiszem, hogy a külpiaci siker kulcsa a tudatos előkészítés és a fegyelmezett végrehajtás.

Kubicza Márta

Kubicza Márta - pályázati projektmenedzser

Különböző transznacionális forprofit vállalatoknál eltöltött 7 év után, immáron több mint 6 éve foglalkozom NGO pénzügyekkel és nemzetközi nonprofit pályázatokkal a pályázatírástól kezdve a projektmenedzsmenten át a projekt PR-ig (digitális kommunikáció, grafikai munkák) bezárólag.

Szarka Eszter - lakberendező

Vallom, hogy a korszerű és harmonikus környezet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki önmagunkból és így vállalkozásunkból is. A napi működésünkkel, csapatunkkal, ügyfélkörünkkel összhangban lévő, átfogóan megtervezett, időtálló interior megalapozza és segíti a hatékony munkavégzést, hogy mindenki arra összpontosíthasson, ami az ő szakterülete.

Török Péter

Török Péter - IT business analyst

Péter 15 év tapasztalattal rendelkezik informatika, szoftverfejlesztés terén. IT Business Analystként hivatása, hogy hidat képezzen a megrendelői üzleti oldal és a szoftverfejlesztők között, ezzel támogatva a projektek sikerességét.

Várvölgyi Tímea

Dr. Várvölgyi Tímea - egyéni ügyvéd

Társasági jogi, munkajogi kérdésekben, valamint követeléskezelés terén szerzett tapasztalattal állok a hozzám forduló vállalkozások rendelkezésére. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim érdekeinek maximális képviseletével támogassam és segítsem őket jogi kérdéseik és problémáik megnyugtató rendezésében, legyen szó akár szerződések és szabályzatok elkészítéséről, véleményezéséről vagy komplexebb, több jogterületre is kiterjedő tanácsadásról.

VÁLLALKOZÁSOK

Budapest Consulting

BUDAPEST CONSULTING

Könyvelés, adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, ingatlantkezelés.

www.budapestconsulting.hu

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

DRÁVA HOTEL THERMAL RESORT****

Wellnesshotel, konferenciahelyszín.

www.dravahotel.hu