Szolgáltatási területek

Minden ügyfél számára 

helyzetének, profiljának, céljainak és lehetőségeinek függvényében 

egyedi a folyamat.

Üzletfejlesztési tanácsadás

Minden cég, vállalkozás életében elérkezik a pont, amikor már szükség van üzletfejlesztésre.


Hogyan fogjunk neki? Hogy kell csinálni? Milyen irányba haladjunk, milyen célokat tűzzünk ki, hogy legyen a folyamat a lehető leghatékonyabb? 

Az első és legeslegfontosabb: pontosítani, mit szeretnénk elérni.

A magasabb minőségű szolgáltatási szint, egy új piacra való belépés vagy az értékesítési volumen növelése mind-mind más stratégiát, így pedig különböző eszközöket igényelnek. 

Az üzletfejlesztés komplex folyamat, amelybe akkor érdemes belevágni, ha nem csak gondolkodik rajta az ember, hanem már megvan a szándék is a változásra és változtatásra a siker érdekében. 

Benned megvan?

Üzletfejlesztési tanácsadás
Vállalkozásindítás

Üzleti tervezés

A vállalkozás indítását megelőző üzleti tervezés segít, hogy célorientáltan, magabiztosan és hatékonyan indulhass a piacon.

 

Egy vállalkozás magától ritkán indul el. Először megszületik a fejedben az ötlet, majd a szándék (néha fordítva), hogy tényleg belevágsz. 

Ezen a ponton van ideje és helye az üzleti tervezésnek. Ezt az tudja a legjobban, aki utólag döbbent rá, hogy kihagyta ezt a lépést és sokáig, sok pénzért találomra keresgélt nem megfelelő ügyfeleket a szolgáltatására.

Az üzleti terv és a vállalkozás indítása előtti szélesebb tervezési folyamat neked segít, hogy felkészülj a buktatókra, hogy pontosan tudd, merre tartasz, milyen úton és mire kell figyelned.

Ha pedig már működő vállalkozásod körülményei vagy céljaid megváltoznak, jöhet az üzleti újratervezés. 

Segíthetek? 🙂 

Üzleti mediáció

Az üzleti életben mindennapos, hogy konfliktusok születnek akár szervezetek (cég vs. cég, vállalkozó vs. hivatal, szolgáltató vs. ügyfél, stb) között, akár az adott szervezeten belül.

 

Legjobb esetben a felek megbeszélik és megoldják a helyzetet egymás közt, a konfliktusok egy része viszont sajnos elmérgesedik. Üzleti viták miatt együttműködések bomlanak fel, a felek anyagi és időbeli veszteségekre számíthatnak, sőt a vitában állók szakmai hírneve is csorbát szenvedhet.

Nem muszáj hónapokig-évekig bíróságra járni, anyagi veszteségekre készülni vagy álmatlanul forgolódni, hogy vajon kinek lesz igaza a végén.

A mediáció segítségével gyorsan, a bírósági eljárásnál jóval alacsonyabb költséggel és konstruktívan találhattok megoldást a helyzetre. Jól olvastad, nem valaki más (pl. bíró) dönt az ügyetekben, hanem a mediátor segítségével ti magatok.

Nem tudsz megegyezni cégtársaddal? Az ügyfél nem fizet? A szomszéd iroda ricsajától nem tudnak dolgozni a kollégáid? A legjobb szakembered lelépne?

Számtalan különböző konfliktus merülhet fel céged életében, az üzleti mediáció pedig békés, gyors és diszkrét alternatívát nyújt a rendezésre.

Üzleti mediáció

Kezdő vállalkozásnak

Nagyjából tudod, mivel és hogyan szeretnél foglalkozni, de megtorpantál az indulásnál, nem tudod pontosan, merre haladj?

Tanácsadás, üzleti tervezés, marketing stratégia és együttműködési háló kialakítása.

KKV-knak

Céged fejlesztésén gondolkozol, de nem tudod milyen lehetőségeid vannak vagy hogyan érd el a kitűzött céljaidat?

Vizsgáljuk meg a helyzetet, dolgozzuk ki a stratégiát és ugorjuk túl azokat a célokat.

Nagyvállalatoknak

Sokszor a nagyoknak van a leginkább szüksége az elfogulatlan külső szakmai támogatásra bizonyos helyzetekben.

Működés-optimalizáció, innováció, esetleg egy konfliktus, amely teljes diszkréciót kíván?